top of page

145 1/2. Livepodd i Stenhammarsalen

145 1/2. Livepodd i Stenhammarsalen

Ämnen

Ryssland (lol), Sverige, Logistik, Vapensystem

I vårt mest göteborgska avsnitt hittills så släpper vi resultatet av vår livepodd som vi hade i Göteborg till våra Patreons på nivå medeltung bandmatad kulspruta och uppåt. OBS! Den här gången är det förmodligen bättre att se vodden än att lyssna på podden.

Ämnet för kvällen är det svenska kamikazekriget. Mattis beskriver detta via de tungt beväpnade envägsresor som var de svenska robotbåtarna plus den ”vi fixar inte finkalibrigt, men vi har TOW-robotar”-skapelse som var Hkp 9. Per är som vanligt duons sanne sång- och dansman varför han dels pratar om Lätta attacken, men inte minst om den lemming till enskild soldat som var den svenske kallakrigsknekten; komplett med en person i uniform som rekvisita! (SE VODDEN!)

Dessutom: se vodden, ”sedan fick man syssla med någonting annat”, klacken, publikens godkännande till norra Sveriges utplåning, Roy och Roger, se vodden, dödsföraktande piloter (i Sverige under kalla kriget – nähä!?), extremt höga acceptabla förluster, näsfniss, förbekämpning med taktiska kärnvapen, se vodden och mycket mer!

Avsnittskatalog

bottom of page