top of page

Shoppa loss

Glorious merch!

Här hittar du länkar till våra samarbetspartners och vår egen webbshop så att du kan kitta dig själv med EVIG ÄRA! Vi erbjuder merch i alla möjliga former på vår egen shop (muggar, kepsar, stickers och pins). T-shirts erbjuder vi ihop med vännerna på IkerSandegaard och affischer med vännerna på World War Era. In på länkarna och shoppa loss!

– IkerSandegaard levererar T-shirts!

What would conrad do t-shirt
medeltung bandmatat kulspruta t-shirt

Klä dig i EVIG ÄRA! Nu är de här – och våra tappra lyssnare har fått rösta fram de ärorika motiven. Får det vara en medeltung bandmatad kulspruta? Ligger Sankt Conrad nära ditt hjärta? Vem vill inte gå runt med en Viggen på bröstet? Eller så säger vi bara Estland.

estland punkt t-shirt
Viggen t-shirt

– Omge dig med evig ära!

Alla våra muggar, kepsar, pins, stickers, t-shirts (ej ikers) på ett ställe. Drick konjak och/eller kaffe ur din favoritmeme på jobbet, eller be Putin att dra åt helvete på stan. Vi slänger löpande (läs: när Per orkar) upp ny merch. Gör som von Lettow-Vorbeck och bli förälskad.

Samling av olika produkter som muggar och stickers som erbjuds i shoppen

– World War Era pryder dina väggar med EVIG ÄRA!

Inga fler oärorika väggar! I samarbete med de skickliga grafikerna på World War Era har vi tagit fram motiv värdig den främste fältmarskalken. Nu slipper du äntligen skämmas för dina kala oärorika väggar där hemma!

Olika affischer i ett collage
bottom of page