top of page

79 1/2. Livepodden

79 1/2. Livepodden

Ämnen

Sverige, Vapensystem, Ukraina, Ryssland (lol)

I vårt mest teatrala avsnitt hittills så står vi på en scen framför över 500 lätt överförfriskade personer och pratar om krig – vi har alltså en livepodd (eller ja, den gick av stapeln 3 juni) som här presenteras i sin helhet exklusivt för våra Patreons.

Temat är att krig är absurt varför Per gör det enda rimliga och går igenom första världskrigets utbrott med hjälp av utsedda frivilliga ur publiken. Därefter beskriver Mattis den glädje som är Vaxholms kastell (spoiler: det inbegrep att man la ner och tog upp väldigt mycket sten ur Stockholms skärgård) varefter Per pratar om det rätt absurda i att man dödar folk ö.h.t. när man krigar. Sin vana trogen avslutar Mattis med att lägga sordin på stämningen genom att prata om kriget i Ukraina där den ryska krigsinsatsen illustreras med en grön traktor.

Dessutom: kanna på som går varmt, en medeltung bandmatad kulspruta, en intervju med Fredrik, en allt mer redlöst berusad publik, danskhat, megalomani, karoliner, faktisk eldgivning från scen och mycket mer!

Tack för ditt stod som Patreon, du gör det här möjligt!

Avsnittskatalog

bottom of page