top of page

Krigsdimma produktion

Jag hör dig ropa mer! MER!

Och vi ställer ju givetvis upp! Det är nämligen så att vid sidan av vår passion Krigshistoriepodden finns det numera vårt lilla företag som heter Krigsdimma Produktion och där gör vi fnissiga föreläsningar, shower och allmänt uppdykande aktivitet (allt i lustiga hattar, hurra!). Fyll i kontaktformuläret med det paketerbjudande du är intresserad av i ämnesraden längst ned på sidan.
I skrivande stund har vi 3 olika löst definierade “paketerbjudanden”

1. Militärt ledarskap och trattighetsmax

– sluta med detta i ditt företag!

Vad: en 30 till 60 minuter lång putslustig föreläsning där vi med hjälp av dråpligheter ifrån krigshistorien benar ut de olika “göra” och “inte göra” kopplat till ledarskap och organisationskultur. Hur kvalitativt är detta då? Per tar hjälp av sin av Försvarsmakten indrillade kunskap av direkt ledarskap och Mattis... ja, Mattis kan ju allt om krigshistorien.

För vilka: perfekt för ditt företag när ni behöver både koppla av och lära er något. Passa in oss i en konferensdag – ni kommer inte ångra er!

2. Krigshistoriepodden live in concert

– för Conrad och evig ära!

Vad: En minst 45 min långt skämt- och flamskryddad föreläsning/show i dess bredaste bemärkelse. För att träffa helt rätt med er tar vi ett snack innan vi dyker upp om vad ni vill höra om, men några exempel kan vara våra favorithipsterkrig, första världskrigets sämsta generaler, därför är Frankrike utmärkta på krig och Ryssland sämst, Sverige kickar rumpa i trettioåriga kriget och mycket, mycket mer. Enkelt uttryckt – ni får guldkornen från podden serverade bara för er! 

För vilka: detta lilla paket passar utmärkt vid fester, organisationsjippon eller varför inte svensexor. Bara fantasin sätter gränserna!

3. Historielektion på steroider

Vad: En runt 45 minuter lång hårdkokt, men populärkulturellt strösslad historielektion med Mattis Bergwall (författare och historiker) främst på scen. Givetvis avhandlar vi antingen första-, eller andra världskriget (eller Korea, Vietnam, Iran-Irak eller egentligen vilket krig eller konflikt ni vill). 

För vilka: skolor, organisationer och allt möjligt egentligen. Varför inte ge 8A:s tisdagstimme i historia en riktigt knorr? Eller plocka in Mattis när det är temadag om andra världskriget på Knäckebröhults gymnasium?

Är det inget härovan som faller herrn eller damen på paletten? Frukta icke, vi löser något bara för er! Fyll i kontaktformuläret här nedanför, maila oss bums på krigshistoriepodden@gmail.com eller ring på 070 44 11 381.

2020-03-12%2009.17_edited.jpg

KONTAKT

Tack för ditt meddelande! Vi hör av oss så snart vi kan.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page